fbpx

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/izocons/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Izolatii cu spuma poliuretanica

Date tehnice

O densitate aplicată  de 32-35kg/m3 a spumei poliuretanice este potrivită pentru o aplicare subastereală, peste asterială, pereți laterali interiori sau exteriori. Se poate aplica și pe planșee de pod tehnic și lăsată neacoperită în cazul unui trafic pietonal ocazional sau a depozitărilor fără greutăți mari pe suprafețe reduse.

O densitate de 40-45kg/m3 a spumei poliuretanice se aplică pentru terase circulabile și mai puțin pentru zonele de acoperiș sau pereți laterali datorită costului mai mare în comparație cu densitatea de 32-35kg/m3.

Densitățile aplicate între 12-25kg/m3 specifice soluțiilor cu celulă deschisă sau preponderent deschisă (spuma poliuretanică moale precum buretele) se aplică în zone ferite de presiuni mecanice. Izolația aplică aceste tipuri de spumă doar la solicitari exprese ale beneficiarilor pentru izolații fonice sau izolații termice cu recomandări în privința realizării impermeabilității.

Densitățile de peste 55kg/m3 sunt aplicate pe terasele intens circulate sau pentru zone ce trebuie sa suporte presiuni mari pe suprafețe mici.
 

Randamentul termic depinde foarte mult de conținutul de celulă închisă sau deschisă și acesta se calculează doar pentru spuma poliuretanică maturată. Spuma poliuretanică are o valoare inițială lambda ( λ) de 0.021-0.023 (w/mK) pentru majoritatea tipurilor existente pe piață. După o anumită perioadă λ crește (randamentul termic scade) și se stabilizează sau variază în funcție de umiditatea relativă a aerului.

 

OBTINE MAI MULTE INFORMATII

Orice sistem de detectie si alarmare la incendiu trebuie intretinut de catre o persoana sau o firma autorizata. Conform reglementarilor, sistemul ar trebui verificat o data la 6 luni sau mult mai frecvent daca clasa de risc este foarte ridicat sau daca exista pericolul de vandalism asupra sistemului.

 
Strada Principala, Nr. 434A, Spataru, Buzau. Romania
+40 722 592 071
 
Punct de lucru. Sos. Brailei, Nr. 3, Buzau. Romania
+40 754 602 130
© IZO M CONSTRUCT SOLUTIONS S.R.L. | RO21496064 | SPATARU 434A | BUZAU | ROMANIA