fbpx

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/izocons/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Avantajele izolării mansardei cu spumă poliuretanică rigidă

Izolaţia mansardei cu spuma are trei beneficii majore printr-o singură lucrare

 

izolare termica

izolare hidro

izolare fonica

Spuma de poliuretan se formează ca rezultat al reacţiei chimice între două componente lichide (poliol şi izocianat)

Soluţie inovatoare ce surclasează din foarte multe puncte de vedere orice alt tip de izolaţie. Comparativ cu vata minerală bazaltică, ce reprezintă pentru mulţi vârful de eficacitate termică, 10 centimetri grosime din acest material echivaleaza cu 5,1 centimetri de spumă poliuretanică .

Izolaţia mansardei cu spuma poliuretanica rigida asigură o protecţie perfectă, fără îmbinari, suprapuneri sau, cel mai important, fără punţi termice.

Spuma poliuretanică cu celulă închisă nu reţine apa, spre deosebire de izolaţiile cu celuloză sau cu vată minerală. Gândiţi-vă la pericolele pentru sănătate ce rezultă din dezvolatarea mucegaiurilor şi a altor microorganisme în stratul izolator în special dacă mansarda este locuibilă.

Protejează lemnul: deoarece în momentul aplicării spuma poliuretanică are forma de agregare lichidă aceasta pătrunde în spaţiile dintre scânduri şi aderă perfect la structura moleculară a lemnului, îmbrăcândul şi protejândul de dăunatori şi umezeală. 

De la grosimi ce încep cu 5 centimetri spuma poliuretanică rigidă se constituie într-o barieră anticondens. Aceasta grosime trebuie suplimentată corespunzator pentru mediile bogate în umezeală sau saturate parţial cu vapori sau în zonele de frig extrem.

 Nu îngreunează şi rigidizează structura.

Durabilitatea izolaţiei mansardei în timp

Viaţa estimată a spumei poliuretanice rigide într-un mediu toxic de hală industrială este de cca. 50 de ani. Atât timp cât este protejată de razele UV şi de acţiuni mecanice puternice, putem spune că durata de viaţă a spumei poliuretanice cu celulă închisă folosite la izolarea construcţiilor civile o atinge pe cea a imobilului.

Izolaţia cu spuma poliuretanică cu celulă închisă nu întreţinerea arderea şi nici nu produce picături incandescente precum polistirenul, picături ce se pot transforma în noi focare.

Fără alte costuri

Pentru alte tipuri de izolaţie, pe lânga preţul de achiziţie a materialului izolant, trebuie să vă gânditi şi la alte costuri ce ţin de manoperă sau de materialele anexe (accesorii de prindere, folie anticondens, etc.). Izolaţia cu spuma poliuretanica rigidal vă este ofertată pe metru pătrat cu totul inclus.

OBTINE MAI MULTE INFORMATII

 
Strada Principala, Nr. 434A, Spataru, Buzau. Romania
+40 722 592 071
 
Punct de lucru. Sos. Brailei, Nr. 3, Buzau. Romania
+40 754 602 130
© IZO M CONSTRUCT SOLUTIONS S.R.L. | RO21496064 | SPATARU 434A | BUZAU | ROMANIA